0
Resmi bir açıklama yok; ama internet ortamında şu sıralar en çok konuşulan durumlardan biri yakın zaman
önce açılan Twitter'ın müzik servisinin kapanacağı yönünde. Twitter müzik açılalı daha 6 ay oldu olmadı, başarısızlığını kanıtladı. Twitter'dan resmi bir açıklama yok; ama servisin pek bir kullanıcısı da yok. O nedenle tahminlerin doğru çıkacağını düşünebilirsiniz. Twitter müziği ülkemizde kullanamadan servsi kapanacak.

Twitter müzik neden kapanıyor?

Twitter müzik çıkmadan önce çok ses getirmiş olsada, çıktıktan sonra, insanlar kullanmaya başlayınca başarısız olduğuna karar verilder. Servis gün geçtikçe kullanıcı kaybetmeye başladı. Bunun en büyük nedenlerinden biriside algoritmada stabilitenin olmaması. Servisle uygun şekilde müzik tavsiye edemiyorsunuz. Aradığınızı bulamıyorsunuz. Bunlar sık sık gelen şikayetler.

Başarısız #music servisinin maliyeti

Twitter kullanıcıların tercih etmediği müzik servisinin maliyetlerini elbette karşılamayacatır; fakat neden daha düzgün bir servis haline getirmiyorlar anlam veremedik. Sonuçta müzik arama dinleme geliştirilebilir bir sistem. Muhtemelen piyasada ücretsiz bir çok müzik servisinin bulunması, geliştirmemeye yetecek sebeplerden biri. Daha çok fazla müzik servisini kullanamasakta Twitter için hayırlı olmasını diliyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top