0
Nexus 5'in satış fiyatı ortaya çıktı. Bir çok gibi Google'ın yanlışlıkla fiyatı gösterdiğini düşünsede bir çok üründe aynı durumun yaşanmasından kaynaklı olarak, Google'ın bunu bir taktik olarak kullandığını düşünüyoruz. Nexus 5'in Google Play fiyatı 349$ olarak göründüç

Google piyasanın nabzını yokluyor

Uzun zamandan beri Nexus 5 ile ilgili neredeyse herşeyi öğrendik. Peki bunu nasıl yaptık? Neredeyse her hafta Nexus 5 ile ilgili bir bilgi internete sızdı. Eğer Google, bilgi sızdırmak istemeseydi asla sızmazdı. Ya burda LG Google anlaşmazlığından kaynaklı bir dikkatsizlik var ya da Google kendi çapında bir taktik belirlemiş ve piyasanın nabzını yokluyor.

nexus 5 satış fiyatı

Nexus 5'in fiyatı sızdı

Özellikle, cihazların fiyatlarının yanlışlıkla! Google Playde görünmesi bizi düşünmeye sevk ediyor. Zira Google Play Store'da yanlışlıkla görünen ilk cihaz kendisi değil. Google cihazları bu şekilde bilerek ortaya çıkarıyor ve hem haberlerde gündemi sıcak tutarken hem de piyasanın nabzını yokluyor. Tamamen bilinçli yapılan bu haraket sonucu bizde erkenden birşeyler öğrenmiş oluyoruz. Peki 349 dolar nasıl bir fiyat?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top