0
Çıkışıyla ses getirdi; ama daha sonra sesler olumsuz yorumlara dönüşmeye başladı. Çıktığı günden bu yana hep sorunlarıyla gündeme gelen IOS 7'de bir hata daha tespit edildi. Aslında bu hata biraz kabul edilemez. Mavi ekran hatası veren IOS 7 yüklü telefonlar, hatadan sonra kapanıp açılıyor ve kullanılmaya devam edilebiliyor.

ios7 mavi ekran hatası

Bir IOS geliştiricisi hatayı farketti ve hemen bir video ile kullanıcılarla paylaştı. Bu video amacına hizmet ederek yakın zaman içinde IOS mühendisleri tarafından giderilecektir; ama bizi üzen bir nokta var! Neden IOS 7'den sürekli hatalar ve karşılaşılan sorunlar ile ilgili bahsediyoruz.

IOS 7 Hataları

Bu güne kadar hakkında bir çok haber yapılan IOS 7'de sürekli hatalar keşfediliyor. Kullanıcı forumları şikayetlerle dolmuş taşmış durumda. Zaten bir çok hata olduğunu farkeden kişiler, güncellemeyi geri alarak IOS 6X dönmüşlerdi. Geç kalanlar ise maalesef IOS 7'de kaldılar. Bunun sebebi resmi olarak Apple'ın IOS 7'den sürüm düşürmeyi engellemiş olması.

IOS 7 Mavi Ekran Hatası

Mavi ekran hatası, IOS 7 yüklü bir iPhone 5S'te alındı. Eğer bir iWork uygulaması açarsanız, sizde bu hata ile karşılaşabilirsiniz. Bir iWork uygulaması açan videodaki geliştirici başka bir uygulamaya geçiş yapmaya çalışıyor. Bu esnada mavi ekran hatası alıyor. Bakalım Apple yeni bir güncelleme için elini çabuk tutacak mı?


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top