0
Samsung’un yeni piyasaya sürdüğü telefonu Note 3 gelir gelmez sorun çıkartmaya başladı. Note 3 kullanıcıları telefonlarının sonsuz bir boot döngüsüne girmesinden şikayetçiler. Telefon sürekli aynı yerlerden gelip geçiyor. Bu sorun pili bitene kadar devam ediyor. Eğer yeniden başlatırsanız düzeliyor. Ancak ne zaman tekrar aynı döngüye gireceği belli değil. Aniden bu sorun karşınıza çıkıyor. 

Samsung Galaxy Note 3 boot döngüsü sorunu ve çözümü

Note 3’te yaşanan bu can sıkıcı sorun SD kart, 3G ve Sim kart arasındaki bir etkileşimden oluyor. Bu etkileşim sürekli boot döngüsüne girmesine neden oluyor. Bu sorunun bir de çözümü var. Bu çözüm şu an için Samsung’dan gelmedi, ancak bir kullanıcı forumda paylaştığı haberde şöyle demiş: “Recovery üzerinden dahili ve harici depolamalarınızı yedekleyin, bunun ardından harici kartı biçimlendirin. "Wipe data and cache" işlevini çalıştırdıktan sonra telefonu baştan başlatın. İddiaya göre bu yöntem, boot döngüsünü ortadan kaldırıyor.” 

Açıklamadaki gibi yöntemi uygularsanız telefonunuzda ne var ne yoksa hepsi silinir. Yedeklemenizi yapın ve yöntemi o şekilde deneyin.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top