0
Facebook'tan artık sıkıldınız mı? Ya da çocuğunuzun bir daha Facebook hesabına girmesini istemiyorsunuz ve hesabı tamamen silmek istiyorsunuz. O zaman bu bilgilendirme yazımız size çözüm olacak. Daha önceleri Facebook bir profili tamamen silme imkanı vermiyor, sadece dondurmaya izin veriyordu. Uzun zamandır, Facebook hesabınız tamamen silinebiliyor.

Facebook hesap yedeği nasıl alınır?

Hesabınızı tamamen silmeden önce hesabınızın yedeğini herhangi ihtimale karşı almanızı tavsiye ediyoruz. İçerisinde daha sonra kullanacağınız bilgiler olabilir. Hesabınızın yedeğini almak için aşağıdaki yolu takip edin. Görselde açıkça görülüyor.

facebook hesap yedeğini almak


Facebook hesap ayarları – Genel sekmesi (Link)

Facebook hesabı tamamen nasıl silinir?

Hesabınızı nasıl sileceğinizi söylemeden önce hatırlatmak isteriz ki bu yöntemi uyguladıktan sonra hesabınıza geri dönemeyeceksiniz. Yani eğer bir daha asla hesabınızı kullanmayacaksanız bu yöntemi uygulayın. Facebook hesabınız silmek için Delete Account sayfasına gitmelisiniz. Bunun için Facebook heabınıza giriş yapın ve alttaki linke tıklayın.


facebook hesabını tamamen silmek

Tekrar hatırlatmakta fayda var ki bu işlemden sonra hesabınız asla geri gelmez. Bu nedenle emin değilseniz dondurma işlemi yapın. Benim Facebook hesabımı tekrar kullanma ihtimalim var diyenler için hesap dondurma işleminide paylaşalım.

facebook hesabını dondurmak

Facebook hesabı nasıl dondurulur?

Facebook hesabını tekrar kullanma ihtimali olanların kullanması gerekn bir yöntem. Hesap dondurma işlemi geri alınabilir. Bunun için dondurduğunuz hesaba tekrar, aynı bilgilerle giriş yapmanız yeterlidir. Facebook hesabınızı dondurmak istiyorsanız, ayarlar kısmından güvenlik sekmesine geçin. Yada giriş yaptıktan sonra bu linke tıklayın. Sayfanın en altında yer alan hesabımı dondur linkiyle işleminizi yapabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top