0
photo-brush
Photo-Brush, biraz profesyonel birazda başlangıç düzeyi kullanıcılarına hitap eden bir resim düzenleme editörü şeklinde ifade edilebilir. Profesyonel kullanıcılar Photo-Brush'ta kendine bişeyler bulabilirken, program ev kullanıcılarını da kendine çekiyor. Basit arayüzü sayesinde herkesin kullanabileceği program, yetenekleri sayesinde gelecek vaad ediyor.

Ücretli Photo-Brush

Ne yazık ki program ücretli. Adobe Photoshop gibi ücret ödemek zorundasınız. Denem sürümünü kurup denemeye katılabilir ve beğenirseniz satın alabilirsiniz. Beğenmeniz halinde satın almak isterseniz 36 Euro gibi bir ücret ödemeniz gerekiyor. Şunuda ifade etmekten memnuniyet duyarım ki, özellikle Adobe Photoshop olmak üzere, Photo-Brush ve diğer ücretli alternatiflerin ücretsiz olarak sunulan resim düzenleme editörlerinden çok önemli farkları ve yetenekleri var. Bu nedenle ec kullanıcılarından ziyade, işinde ve profesyonel olarak, programı kullanacak olanlar, seçenekleri değerlendirip gönül rahatlığıyla satın alabilirler.

Gelişmiş resim düzenleme

Resim boyama, düzenleme, rötuşlar ve bir çok özellik Photo-Brush ile size sunuluyor. Ayrıca programın içinde birde scanner bulunuyor. Uygun bir cihazla scan etmek istediğiniz resimleri bu program yardımıyla taratabilir ve bilgisayarınıza aktarabilirsiniz. Aktarmadan önce düzenleem seçeneğiniz mevcut.

photo-brush

EXIF özelliği

Bu özellik sayesinde fotoğraf ile ilgili bütün detayları, fotoğrafın içine yerleştirebiliyorsunuz. Biraz açıklayalım. Kişisel olarak kullandığınız fotoğrafları imzalayabiliyorsunuz. Nerede çekildi, fotoğrafta kimler var, neyle çekilde, saat kaçta çekildi gibi bilgileri fotoğrafa girebiliyorsunuz. Eğer fotoğrafı kullanım hakları açısından işaretlemek isterseniz, aynı şekilde kime ait olduğunu fotoğrafın içine gömebiliyorsunuz. Bu fotoğraf webden kopyalanıp bir internet sitesinde kullanıldığı zaman sizin bilgilerinizde onunla birlikte kullanılmaya başlıyor, yani fotoğrafın size ait olduğu hala biliniyor. Bazı durumlar bu bilgiler, fotoğrafın alternatif metni, alt etiket açıklaması bile olabiliyor.

Photo-Brush'ı yakından tanımak isteyenler veye Photo-Brush'ı kullanmak isteyenler için http://www.mediachance.com/

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top