0
En büyük rakibi IDM'nin aksine ücretsiz bir versiyonu bulunan program ayırca onun kadar olaya dahil
internet download accelerator
olmayarak, spam uygulama kategorisine de girmiyor. IDM ile aynı mantıkta çalışan programın çok detaylı özelliklerininde bulunduğuna vurgu yapmak şart.

Türkçe dil desteği

diğer alternatifleri gibi Internet Download Accelerator'ün de Türkçe desteği mevcut. Bazen tam oturmadığını anlasanızda kullanmanıza yardımda bulunacak bir yapıda olduğunu göreceksiniz. Fakat karmaşık arayüzü maalesef Türkçe dil desteği kurtaramıyor.

Karmaşık bir arayüz

En kötü özelliklerinden biri karmaşık bir arayüze sahip olması. Bir ev kullanıcısının bu programı kullanabilmesinin tek yolu, çok fazla şey yapmaması. Sadece indirme işini yapacak ve fazla bir yere tıklamayacak, yoksa onca sekme arasında kaybolabilir ve dosyalarının nerede olduğunu unutabilir. Hatta hiç bulamayabilir. En kötü özelliklerinden biri çok fazla karmaşık olması; fakat sadece indirme işlemi yapacaksanız, diğer alternatifleri gibi basit bir kullanım imkanınız olabilir. Bununla birlikte tasarım konusunda da çok ileriye gidemediğini söylemekte fayda var.

internet download accelerator

İndirme mantığı hakkında

Internet Download Accelerator'da tıpkı IDM gibi dosyaları bölerek daha hızlı bir indirme imkanı sunuyor. Torrent mantığında indirme imkanı var. tarayıcıdan idnirmek yerine bu programı kullandığınız zaman çok daha hızlı bir indirme deneyimi yaşayacaksınız.

Tarayıcı entegresi

Özellikle Chrome'da Youtube entegresinin harika olduğundan bahsetmeden edemeyeceğim. Chrome'da kuracağınız uzantısı sayesinde Youtube'tan tek tıkla video indirme imkanı sunuyor. Hemde sizi hiç rahatsız etmedenç adres çubuğunda çıkan ikona tıklayarak izlediğiniz videoları hızlı bir şekilde indirme imkanınız var. Onun dışında herhangi bir tarayıcı ile entegre yapmamanızı tavsiye ediyoruz. Fazladan tarayıcı sekmeleri açtığında rahtasız olabilirsiniz. İndirme yapmak için indirme yapacağınız linki kopyalayıp yapıştırmanız yeter.

internet download accelerator

Arama özelliği

Internet Download Accelerator'un içinde indirmek istediğiniz dosyayı arayıp bulabilri ve direk indirebilirsiniz. Kendi arama özelliği mevcut. Bir çok konuda işe yarasada tam anlamıyla stabil bir arama özelliği olduğu söylenemez; ama sık sık kullanacağınızı garanti ederim.

Dosya ayrımı

Farklı kategorilerdeki ve farklı uzantılardaki dosyaları farklı yerlere kaydetmesi harika özelliklerinden bir diğeri. Farklı dosyaları farkı klasörlere kaydederek, arayıp bulmanızda size kolaylık sağlıyor.

Bir çok özelliğinin yanında bahsedilmesi gereken en önemli özelliklerinden bir kaçını sıraladıkç detaylı bilgi programın internet sitesinden elde edebilebilir. Kullanmak isteyenlerde http://www.westbyte.com/ adresiniz ziyaret etsinler.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top