0
Bazı Android cihazlarında entegre radyo özelliğinin olmaması nedeniyle insanların çoğu online radyo dinleme
seçeneğine yöneliyor. Ayrıca telefonda radyo özelliği olsa bile yerel radyoları dinleyebileceğiniz için daha geniş seçeneklere ulaşmak için internet radyoları en iyi seçim. Bu yazıdan itibaern Android palatformundaki en iyi radyo uygulamalarını değerlendireceğiz.

TuneIn radyo özellikleri


  • Ücretsizdir
  • İçersinde 70000 radyo kanalı bulundurur. Dünyanın her yerinden radyo dinleyebilirsiniz.
  • Radyoları kategorilere göre ayırabilirsiniz
  • Önerilen ve son zamanlarda çok dinlenen radyoları görebilirsiniz
  • Arama yapabilirsiniz
  • Radyoyu favorilerinize ekleyebilirsiniz
  • İnternet bağlantısı gerektiriyor.

TunIn radyo kullanıcı yorumları

Ülkemizde pek olumlu yorumlu aldığı söylenemez. En çok şikayet donduğundan ve reklamlardan geliyor. Ücretsiz bir uygulama olduğu için elbette reklamlar, uygulamanın devamlılığı için önemli. Bu konuda biraz daha sabırlı olmalıyız. Bununla beraber, reklamların, kullanıcıyı rahatsız etmemesi gerekiyor. Uygulamanın kullanılmasını engelleyecek reklam yerleşimi bulunmamalı. Umarız bu sorun çözülür.

TuneIn radyo ile ilgili diğer olumsuz yorumlar ise yeni güncellemelerin sürekli stabiliteyi bozduğu yönünde. Bu sorunlarda gelen şikayetler üzerine düzeltilecektir. Telefonlar geliştikçe uygulamalar da gelişmek zorunda bu nedenle güncellemler kaçınılmaz.


TuneIn radyo olumlu kullanıcı yorumlarında en çok dikkat çeken kısım, tarzınıza göre radyoyu kolayca bulabiliyor olmanız. O an modunuz neyse ona göre bir müzik basit bir şekilde bulabilirsiniz. Uygulama, radyoları tarzlarına göre sınıflandırıyor. Bu şekilde aradığınızı kolay şekilde bulabiliyorsunuz.

TunIn Radio uygulamasını kullanmak isteyenler için GooglePlay sayfası. Geliştirici internet sitesi http://help.tunein.com/customer/portal/topics/39095-android/articles

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top