0
karnaval radyo android uygulaması
Ülkemizde bir çok radyo ile faliyet gösteren bir radyolar topluluğu olan karnaval.com'un online radyo uygulamasıdır. Kendi bünyesinde bulunan radyoları internet üzerinden, akıllı telefonunuzdan dinleme imkanı sunan Karnaval Radyo uygulaması, içerisinde kendi tarzınızı da bulabileceğini bir çok radyo barındırıyor.

Ücretsiz radyo Karnaval

Size gerçekten bir karnaval havası yaşatmayı amaç edinmiş bu topluluk, sunduğu bütün radyoları bu uygulamada ücretsiz bir içimde size sunuyor. Reklamsız ve ücretsiz radyo dinleyebileceğiniz nadir Android uygulamalarından biri olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca sadece Türkçe radyoların bulunduğunu söylediğimizde taşlar yerine oturacaktır.

karnaval radyo android uygulamasıHangi radyoları dinleyebileceksiniz?

Karnaval Radyo Android uygulaması içerisinde bulabileceğiniz radyolar şunlardır; Süper FM, Joy Türk, Efkar, RetroTürk, Makam, Metro, Borusan Klasik, Joy FM, Kantin, JoyTürk Akustik, JoyJazz, Zeplin, Jeton, Radio Mydonose...

Hızlı ve görsel arayüz

Özellikle, hızlı bir şekilde size radyo dinleme imkanı sunan Karnaval Radyo, arayüz görselliği bakımından da kullanıcı dostu olduğunu gösteriyor. Hızlı oluşuyla birlikte ses kalitesinin de iyi oluşu ve buna rağmen herhangi bir donma yaşanmaması gerçekten kaliteli özellikleri arasına giriyor.

Eğlence dünyasından haberler

Karnaval Radyo Android uygulamasının bir diğer özelliği, size müzik ve eğlence dünyasından son dakika haberlerini vermesi. Karnaval Radyo Android uygulaması ayrıca bir müzik portalı görevini görüyor. En güncel müzik haberlerini alabilir, şu sıralar nerelerde kimin konseri var takip edebilirsiniz.

Sırada hangi parça var?

radyo dinliyorsunuz ve sıradaki şarkıyı merak ediyorsunuz, ya da radyoyu dinlemeye devam edip
karnaval radyo android uygulaması
etmeyeceğinize karar veremediniz. Öyleyse Karnaval Radyo Android uygulamasının önceki ve sonraki şarkı özellikleriyle tanışın. Bu özellik sayesinde sıradaki parçayı görebilirsiniz. Önceki şarkıyı görme imkanı sayesinde neler kaçırdığınızıda görüp moralinizi bozabilirsiniz.

Olumsuz özellikleri

Bahsedebileceğimi en olumsuz özelliklerinden biri sadece kendi radyolarını bünyesinde barındırmasıdır. Bir çok radyo alternatifi olsada, yetersiz. Diğer Online radyo uygulamaları dünyanın bütün internet radyolarına ulaşma imkanı sunarken, bu uygulamada belli radyolara ulaşabiliyorsunuz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top