0
iHeartRadio
Ücretsiz sunulan bu Android radyo uygulaması iHeartRadio ile isterseniz bulunan radyoları dinleyebilir, isterseniz kendi radyonuzu yayınlayabilirsiniz. Bazı teknoloji sitelerine göre dünyanın en iyi radio stream uygulaması seçilen iHeartRadio, hakkında daha çok şey öğreneceksiniz. Yazımızı okumya devam edin.

Aktiviteye göre müzik önerisi

Benim çok hoşuma giden bu özellik, o an hangi işle ilgileniyorsanız, size ona göre kanal tavsiyesi yapabiliyor. Örneğin çalışıyorsunuz. Working kategorisini seçtiğiniz zaman, çalışma ortamına en uygun şarkıların çalındığı radyoyu dinleyebileceksiniz. Araba kullanırken hangi müziği dinlemelyim diyerek, radyo radyo gezmenize gerek yok. Size en uygun radyoları önerecek bir uygulamanız var.

Otomatik açılma ve kapama

iHeartRadio Android radyo uygulamasının dahili alarm sistemi sayesinde saati kurduğunuz zaman istediğiniz radyo ile uyanma imkanınız bulunuyor. Bununla birlikte akşam yatarken müzik dinlemek istiyorsunuz. Radyonuz siz uyuduktan sonra çalmasın. Alarmı kapanmaya ayarlayın ve istediğiniz zaman radyo otomatik olarak kapansın.

iHeartRadio

Olumsuz özellikleri

Genel olarak pek bir olumsuz özellik yok; fakat ülkemiz için var. iHeartRadio uygulaması Türkiye'den yüklenmiyor. Bunun için uygulamayı manuel olarak yüklemeleriniz. Dış bağlantılardan uygulama yükleme ayarlarını telefonuza yaptıktan sonra Google iHeartRadio araması yapıyoruz ve uygun olan linkten uygulamayı elde ediyoruz. Yinede detaylı bilgiyi Google Play sayfasından elde edebilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top