0
Çok hafif ve bir o kadar görsel yönüyle desteklenmiş ve ayrıca size bir sürü düzenlenebilir seçenek sunulmuş bir hava durumu uygulaması tanımak isterseniz bu yazımızı mutlaka okuyun; çünkü bu yazımızda Transparent Clock And Weather Android uygulamasından bahsedeceğiz. Bir uygulama düşünün, widgetinde size arka plan, resim, yazı ve bür sürü renkle beraber, kalınlık ve incelik şeklinde değiştirilebilir detaylar sunuyor. İşte o Transparent Clock And Weather Android uygulaması.

Türkçe dil desteği

Bazı Android uygulamalarında kullanıcılar, Türkçe dil desteğinin olmamasından ya da Türkçe olsa bile çeviri hatalarından yakınıyor. Bu hem görsel olarak bizi rahatsız ederken, hatalar öyle bir boyutu buluyor ki bizi yanıltabiliyor. Bu gibi bir durumla Transparent Clock And Weather Android uygulamasında karşılaşmayacaksınız.

Şeffaflık ayarı

Transparent Clock And Weather Android uygulaması, isminden de anlaşılacağı üzere, şeffaflığı ile ön plana çıkıyor. Bazı hava durumu widgetlerinin şeffaf olmadığı için bizi rahatsız ettiğinin farkına varmışsınızdır. Onların tıpkı telefonumuzdaki dijital saat gibi şeffaf olmasını isteriz. Telefonla bu şekilde bütün olabiliyor. Transparent Clock And Weather Android uygulaması ile bu özelliğe sahip olabileceksiniz. Bunun yanında şeffa sitillerinin çeşitliliğide söz konusu. Şeffaf sitillerle birlikte isteyenlere farklı sitil, renk ve yazı tipleriyle bir sürü widget seçeneği sunulmuş.

Widget boyutlar ve ikon setleri

Alternatifleri gibi Transparent Clock And Weather Android uygulaması da çeşitli widget boyultarına sahip. Dileyen büyük kullanabilir dileyen daha küçük kullanabilir. Seçenekler ise; 4x1, 4x2 ve 5x2 şeklinde. En önemli özelliklerinden bir diğeri ise ikon setleri. Widgetta görünen güneş simgesi, ay simgesi ya da bulut simgesi gibi kullanılan bütün ikonların alternatifleri mevcut. Dilediğinizi seçenilirsiniz. İkon setleriyle birlikte belirttiğimiz gibi yazı tiplerinide değiştirmek mümkün.

Diğer özellikler


  • Otamatik konum belirleme, wifi, mobil ağ veya gps
  • Dünya saati özelliği
  • Santigrat ve fahrenayt ile görüntüleme seçenekleri
  • 15 dkya kadar otomatik güncelleme veya manuel güncelleme
  • Yerel saat
  • Güneşin doğuşu ve batışı
  • Gün uzunluğu
  • Diğer hava olayları ile ilgili detaylı bilgi
  • Değişen arka plan
Ülkemizde kullanıcılardan da olumlu yorum almayı başarabilmiş uygulamayı mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. Google Play sayfası.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top