0
Android işletim sistemli akıllı telefonların en çok kullandığı Hava Durumu uygulamalarından biri olan GO
Weather Forecast & Widgets ile arayışlarınız son bulabilir. Bu yazımızda GO Weather Forecast & Widgets'in artı ve eksi özelliklerine yer vereceğiz. Sizde bu sayede kullanıp kullanmamaya karar verebilirsiniz. Belki fikir arayanlarda burdan faydalanabilir.

Gelişmiş bir uygulama

GO Weather Forecast & Widgets ile 100 binden fazla lokasyonun hava durumundan haberdar olabilirsiniz. Yani kullanmaktan hiç çekinmeyin, mutlaka sizin yaşadığınız yerin bu uygulamada kayıtlı olduğunu bilin. Ülkemizde de hem yaşadığın yerin bilinmesi konusunda sıkıntı çekilmediği hem de doğru tahminler yapıldığı için bir çok insan bu uygulamayı kullanıyor ve memnunlar.

Ücretli ve ücretsiz versiyon

Hemen olumsuz bir özelliğinden bahsederek kimseyi yanıltmayalım. GO Weather Forecast & Widgets ücretsiz olarak kullanılabiliyor. İlk indirdiğinizde ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz; ama bütün özelliklerinden faydalanamıyorsunuz. Full GO Weather Forecast & Widgets için Pro satın almanız gerekiyor. Bu GO Weather Forecast & Widgets'in en olumsuz özelliklerinden.

Yüksek boyut

GO Weather Forecast & Widgets 8Mb'den fazla bir alan kaplıyor. Çoğu telefon için bu önemsiz bir alan kaybı olacaktır; ama bunu önemseten bir çok telefon hala piyasada. Bir çok kaliteli alternatifi 3Mb civarında yer kaplarken maalesef GO Weather Forecast & Widgets daha yüksek bir dosya boyutuna sahip. Bunun sebebinin de kaliteli görüntüden ve gelişmiş efektlerden, gelişmiş özelliklerden ve databaseden kaynaklı olduğundan emin olabilirsiniz.

Ücretsiz versiyon özellikleri

  • 100 binden fazla yerin hava durumunu öğrenebilirsiniz
  • Hava durumu, saat, hissedilen sıcaklık, nem, rüzgar, güneşin doğuşu ve batışı gibi konularda detaylı istatistik alabilirsiniz
  • Hava durumu alarmı ile her zaman tetikte olabilirsiniz
  • Birden fazla şehir hakkında aynı anda istatistik alabilirsiniz
  • Widget'inizi farklı boyutlarda kullanabilirsiniz; 2x1, 4x1, 4x2 gibi
  • canlı duvar kağıtlarının yanında günün saatine ve havanın durumuna göre farklı görsellerle kullanabilirsiniz
  • Şehrinizin hava durumunu kolayca arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz

Ücretli versiyon özellikleri

  • Reklamlardan rahatsız olmazsınız
  • Hava durumuna birde dünya saati eklenmiştir. Farklı bir yerdeki hava durumuyla saat bilgisinide alabilirsiniz.
  • 10 günlük, günde 24 saati kapsayan detaylı bir istatistik alabilirsiniz
  • Farklı ve gelişmiş bir dizayn kullanabilirsiniz

Detaylı istatistik

Ücretli versiyonun 10 günlük detaylı rapor vermesi, ücretsiz versiyonda bu özelliğin kullanılmaması, uygulamanın en kötü yönlerinden biri. Bir çok ücretsiz uygulama bunu size sunarken GO Weather Forecast & Widgets maalesef bunun için ücret talep etmekte. Reklam kısmıda elbette canımızı sıkıyor. Ama detaylı tahmin derseniz, Türk kullanıcılar, bu uygulamaya geçerli not vermiş gibi görünüyor.

Uygulama hakkında detaylı bilgi almak için GooglePlay sayfasını ziyaret edin.

İlgili – GoFor Android

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top