0
trust go antivirüs android
Trust Go'nun Antivirüs ve Mobile Security isimli Android uygulaması ile akıllı telefonunuzu koruyabileceksiniz. Bundan sonraki bir kaç yazımızda en iyi ücretsiz Android Antivirüs uygulamalarını tanıtacağız. Güvenlik her zaman için ön planda olmalı. Özellikle Android gibi açık kaynak kodlu bir platformda, hangi uygulamanın kötü niyetli hangisinin kullanışlı olduğunu bilmemize imkan yok. O halde akıllı telefonumuzu korumak için Android antivirüs yazılımı kullanmalıyız.

Trust Go Antivirus & Mobile Security özellikleri

Maalesef Türkçe desteği yok ama yakın zaman içinde oda gelecektir. Geçmiş testlerden ödül alan bir Android Antivirüs uygulaması olan Trust Go Antivirus & Mobile Security sizinde güveninizi kazanacak. Ücretsiz olan Trust Go Antivirus & Mobile Security

Uygulamalarınızı tarar ve kötü niyetli olanları bulur

Security scanner ile telefonunuza yüklü bütün uygulamaları tarayan Trust Go Antivirus & Mobile Security ayrıca telefonunuza yüklerken uygulamaları tarama işlemi de yapar. Bu sayede telefonunuza yüklenmeden uygulamanın zararlı olup olmadığını görebilirsiniz. Bus ayede tehtid telefonunuza bulaşmadan önce ondan kurtulabilirsiniz.

trust go antivirüs android

System Manager

Trust Go Antivirus & Mobile Security uygulamasının bir diğer özelliği sisteminizi daha iyi hale getimeye çalışması. Bu kısımdan telefonuzun veri kullanımını kontrol edebilirsiniz. Bunun yanında pil tasarrufu için bir plan belirleyebilir ve daha uzun ömürlü bir telefon kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Telefonunuzun hafıza ile ilgili işlemleride burdan yapılmatadır.

trust go antivirüs android

Privacy Guard

Privacy Guard ile güvenliğinizi tehtid eden ayar ve uygulamaları tek tıkla tespit edebilirsiniz. Hangi uygulama yerinizi belirlemeye ve yayınlamaya çalışıyor, hangi uygulamanın maliyet getiren kullanımı var gibi sonuçları size veriyor. Hangi uygulamayı kullanmak istemediğiniz kolay bir şekilde Trust Go Antivirus & Mobile Security ile karar verebiliyorsunuz.

Data Backup

Bu özellik sayesinde telefonunuzda bulunan bazı verileri Trust Go Antivirus & Mobile Security serverlarına yedekleyebiliyorsunuz. Özellikle rehberinizi yedekleyebiliyor olmanız çok önemli bir özellik. Telefonunuzun başına Bir şey geldiğinde veya istemeden onu sıfırladığınızda, tekrar Trust Go Antivirus & Mobile Security yükleyebilir ve giriş yaptıktan sonra uygulamadan yedeğinizi indirip eski halinde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Çalınmaya karşı koruma

Candid Camera Thief ID özelliği ile eğer telefonunuz çalınırsa kimse onu kullanamayacak ve içindeki verilere erişemeyecek. Bununlada kalmıyor uygulama telefonunuzu kurcalayan kişinin fotoğraflarını çekip size gönderiyor. Bu sayede hırsızın kim olduğunu öğrenebiliyor ve şikayetlerinizde kullanabiliyorsunuz. Trust Go Antivirus & Mobile Security uygulamasını kullanmak isteyenler https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trustgo.mobile.security adresini ziyaret etmeliler.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top