0
Star Wars hayranlarından JJ Abrams için bir video yapıldı. Harika bir animasyon, yeni çekilecek olan Star Wars filminin nasıl olması gerektiği konusunda JJ Abrams'ı uyarıyor. Filmi JJ Abrams yönetecek. Senaro ise Michael Arndt, George Lucas'a ait. Karakterler hakkında henüz bir bilgi yok. IMDb'de filmin sayfasında geçen vast sadece öneri ve eski karakterler düşünülmüş. Hepsinin yaşlı olduğunu elbette biliyorsunuz. Star Wars Episode VII için genç ve dinamik karakterler seçilecektir.

star wars episode 7 önerileri

Hazırlanan bu müthiş animasyonda aslında Star Wars'un ne olduğu anlatılmaya çalışıyor. JJ Abrams'ın bu güne kadar yer aldığı projelerden yola çıkan Star Wars hayranları, korkmuş olacaklar ki ona açık mektup şeklinde bir video göndermişler.

Videoda benim özellikle ilgimi çeken kısım; Star Wars sevimli değildir kısmı oldu. Hikayede gerektiği gibi kan görülmeli, insanlar havaya uçmalı, beyinler dağılmalı şeklinde bir yorum yapılmış. Ayrıca Star Wars'un yeni bir zamanda geçmemesi gerektiği kısımda ilgimi çeken bir yorum. Star Wars bizim evrenimizde geçmiyor bildiğiniz gibi. Örneğin Star Trek gibi dünyanın gelecek bir zamanında geçmiyor. Star Wars'un kendine özgü bir evreni var ve orda “Dünya” diye bir gezegen yok. Bu nedenle zamanımızda çok farklı ve Star Wars serisinde geçen zaman eski bir zaman, bu nedenle zaten ilerlemiş olan teknolojiyi daha da modernleştirmeyin şeklinde bir uyarı yapılmıyor.

Daha fazla lafı uzatmadan Star Wars'un 7. bölümünün nasıl olması gerektiği konusundaki yorumları izleyelim.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top