2
Xperia Z1 kamerasıyla fark yaratmıştı ve hala gündemdeki yerini koruduğunu söyleyebiliriz. Fotoğraf odaklı cihaz Xperia Z1'in sıcaklığı sürerken Sony, Xperia Z2 ile piyasayı şaşırtabilir. Hem de daha gelişmiş özelliklerle, daha gelişmiş bir kamera çözümüyle bizleri şaşırtabilir. Bunların hepsi söylenti ama detaylar ilgi çekici.

Söylentiye göre Xperia Z2 üzerinde çalışan Sony mühendisleri, bu telefonda piksel yoğunluğunu ön plana çıkarmaya çalışacak. 540PPI olacak yoğunluk full HD ekrandan çok daha kaliteli bir ekran anlamına geliyor. Kısacası gözlerinizi kamaştıracak. Verilen diğer detaylar ise şu şekilde; Qualcomm Snapdragon 800 işlemci, 3Gb ram, 3500mAh pil, Android 4.4 işletim sistemi... Söylentilere göre Sony bu cihazı CES 2014 Las Vegas'ta tanıtacak.

Xperia Z1, sony

Bize kalırsa söylentilerin doğru olma ihtimali çok düşük. Bunun en büyük sebebi, Xperia Z1'in çok yeni olması. Daha Xperia Z1'in piyasadaki yeri soğumamışken, bir üst modelinin çıkmasını, tanıtılması bile satışlarını çok etkileyebilir. Zira insanlar Xperia Z2'nin çıkmasını bekleyip Z1 satın almaktan vazgeçebilir. Bu ihtimal bile göz önüne alınınca Sony'nin böyle bir heyecan yaratmaya çalışması bize çok gereksiz geliyor. Bununla birlikte tanıtılacak olanın Xperia Z2 değilde Xperia Z1 Mini olma ihtimali'de var. Fakat o zaman verilen özelliklerin büyük ölçüde değişeceğini düşünüyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Our mu öyle şey. Daha durun 1. si satsın ikiye geçerler.

    YanıtlaSil
  2. Teknoloji dünyası oldukça hızlıdır. Şaşırmamak gerek.

    YanıtlaSil

 
tic
Top