0
İstatistikler gösteriyor ki rengarenk iPhone 5Cler arasından en çok satılan renk pembe olmuş. Erkeklerin %90'ının bu rengi kendileri için tercih etmeyeceğini düşünürsek, bu araştırmadan iPhone 5C kullanıcılarının çoğunun bayan olduğunu çıkartabiliriz. Yapılan araştırmalar sonucu en çok satan renk %46 ile pembe olmuş.

Rengarenk iPhone 5C lerden diğer renkler ne kadar sattı, bilmek ister misiniz? %32 mavi, %12 yeşil, %9 beyaz, %1 sarı şeklinde iPhone 5C satışları gerçekleşmiş. Sarının niye tercih edilmediğini elbette bilmiyoruz. Beyazın pembeye oranla az tercih edilmesinin sebebini ise bu güne kadar piyasaya sürülen iPhoneların standart renklerinden biri olmasına bağlayabiliriz. Zira siyah seçeneğide olsaydı, onun satışlarınında çok yüksek olacağını düşünmezdik.

iphone 5c bütün renkler

Bir çok renk seçeneğiyle çıkan iPhone 5C özellikle Nokia'nın eleştirilerine maruz kalmıştı. Nokia'nın attığı bir Tweet'te taklitler, asıllarını yaşatır şeklinde bir eleştiri yapılmıştı. Bildiğiniz gibi Nokia'nın uzun zamandır, renk çümbüşü şeklinde çıkan modelleri var.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top