0
En son IOS 7'ye adapte edilen uygulama Instagram oldu. Uygulamaların bir bir kendilerini IOS 7 için güncellediklerini biliyorsunuzdur. IOS 7 çıkışıyla birlikte ses getirmiş ve kısa süre içinde en çok indirilen IOS sürümü olmayı başarmış ve elbette rekora imza atmıştı. Her ne kadar sorunlarla gelen bir sürüm olsa da getirdiği yenilikler bakımından insanların merakını cezbetmeyi başardı. İndirdikten sonra bir çok insan resmi yollardan geri döndü; fakat işlem şu an yapılamıyor, çünkü Apple sürüm geri alma işlemine resmi olarak son verdi.

IOS 7'deki en büyük sorunlardan birinin de performans olduğunu daha önceki yazılarımızda söyledik. Hem enerji açısından hem de stabilite açısından uyumsuzluk yaşayan işletim sistemi, en çok iPhone 5'te problem çıkarmıştı. Uygulamalar bakımından uyumsuzluk sonusunda ise, IOS 7 için uygulamaların bir bir kendilerini yeni işletim sistemine uyarlamalarıyla gideriliyor.

ios 7 için instagram güncellemesi

En son IOS 7'ye adapte edilen uygulama Instagram oldu. Mobil platformda çok popüler bir görsel paylaşım uygulaması olan Instagram IOS 7'ye güncellendi. Değişiklikler ise şu şekilde; en çok görsel olarak IOS 7'ye adapte edilen Instagram, ikonlarda IOS 7 düzenlemesi yapıp uyum sağladı. Fotoğraf ve videolarda büyüme, ekrana tam oturma sağlanmış durumda. İkonlarda oval yapı en çok dikkat çeken değişikliklerden.

İlgili - Instagram AppStore

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top