0
Samsung'un geçtiğimiz günlerde Unpacked 2013 etkinliğiyle birlikte tanıttığı, önemli cihazlarından biri, Galaxy Note 3'ün Türkiye fiyatı belli oldu. Bazı operatör ve şirketler, ön siparişlerle ilgili kampanyalara başladı. Fiyatı 2199 lira olarak belirlenmiş, Samsung Galaxy Note 3, biraz hayal kırıklığı yarattı.

Cidden pahalı olduğunu söyleyebileceğimiz Galaxy Note 3, Samsung'un stoklarında 28 Eylül gibi yer alacak. Özellikle ekranı büyük telefonlarıyla ünlü Samsung'un bakalım yine aynı tarzda olan Galaxy Note 3'ü nasıl bir etki yaratacak.

galaxy note 3 ön sipariş

Samsung Galaxy Note 3'ün Türkiye satış fiyatından şikayetçi olacak çok insan vardır eminiz. Ama bazı şirketlerin kampanyaları gerçekten ilgi çekmeyi başarıyor. Düzenlenen bazı kampanyalarda, ön sipariş veren ilk 100 kişiye 800 lira değerindeki Galaxy Gear ücretsiz verilecek. Bu telefona ilgiyi arttıracaktır diye düşünüyoruz. Bildiğiniz gibi Galaxy Gear, Samsung'un giyilebilir teknolojilerinden olan bir saat ve özellikle Galaxy Note 3 ile entegre çalışıyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top