0
Facebook'un son zamanlarda yaptığı updatelere ve getirdiği yeniliklere baktığınız zaman sosyal medyanın her alanından birşeyler almaya çalıştığını görüyoruz. Facebook'a gelen son yeniliklerden biri LinkedIn'in kullandığı profesyonel becerileriniz özelliği... Bildiğiniz gibi Facebook özellikle Twitter'dan bir çok özellik aldı ve kendine kopyaladı...

Twitter göz önünde bulundurularak yapılan düzenlemelerin başında hashtag ve takipçi özellikleri geliyor. Son zamanlarda ise trend topic üzerinde çalışan Facebook bu düzenlemeyide yakın zaman içinde bütün kullanıcılara sunacak. Google Plus'tan ise çevreler özelliğini kendine katan Facebook, şimdilerde LinkedIn'in kullandığı kişisel beceriler üzerinde deneme yapıyor.


Facebook hesabınızdan profil düzenlemeye girdiğinizde “İş ve Eğitim” kısmında “Profesyonel Beceriler” özelliğini görebilir ve yetenek ve yatkınlıklarınızı ekleyebilirsiniz. Yapılan bu düzenlemenin özellikle Graph Search 'te çok işe yarayacağı bir gerçek. Facebook içinde kişisel becerilerine göre insanlar arasında arama yapabilir ve aradığınız özelliklere sahip insanları ve belkide çalışanları bulabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top