0
IncrediMail e-posta yazılımıyla çok eğleneceksiniz. Mail atmak hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. IncrediMail e-posta istemcisi sayesinde animasyonlu mailler hazırlayabileceksiniz. En önemli özelliklerinden biri olan görsellik, hem size hem mail attığınız hişiye hoş bir görüntü sunacak ve mail atıp sohbet etmek daha eğlenceli hale gelecek. Türkçe dil desteğinin olmaması elbette bizi üzüyor. Fakat basit yapısı sayesinde Türkçe olmasına ihtiyaç duymayacaksınız.

Ücretsiz sunulan IncrediMail programının flash desteğinin de olduğuna vurgu yapalım. Bu da onun görselliğine çok büyük katkı sağlıyor. E-posta aldığınızı belirten uyarıları flash şekilde düzenleyebilirsiniz. Bundan sonra e-postalarınızı zevkle kontrol edeceksiniz. Mailinize ekleyebileceğiniz haraketli görüntüler ve klasik smilelar mailinizin daha renkli ve ilgi çekici görünmesini sağlayacak.

incredimail

Sadece haraktli görüntüler ve animasyonlarla e-postanızı zenginleştirmiyorsunuz. Ayrıca mailinizi daha da kişiselleştirmek için mailinizin arkaplanını da belirleyebiliyorsunuz. IncrediMail e-posta programında tamamen görsellik var. Görselliğin yanında elbette bir mail istemcisinden bekleyebileceğiniz bütün özelliklere sahip olduğunu da söylemekte fayda var. detay almak isteyenler için http://www.incredimail.com

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top