0
Çinli taklitçi firma GooPhone, Apple'dan hızlı davranarak, iPhone 5C'nin çakmasını kendinden önce piyasaya sürdü. Telefon birebir iPhone 5C'ye benziyor. Telefonun Android işletim sistemli olduğu ve IOS 7 arayüzü kullandığı görülüyor.

goophonr i5c

Yakın zaman önce Apple'ın büyük bir etkinliği ile tanıtılan iPhone 5C, şimdilik ön siparişte; akat GooPhone'un telefonu, GooPhone i5C piyasaya sürüldü bile. GooPhone i5C'nin ülkemizde de satılması söz konusu. İşte özellikler;

GooPhone i5C Özellikleri

iPhone 5C'nin benzeri GooPhone i5C 4” dokunmatik ekrana sahip. Ekran 960x560 piksel çözünürlükte. 8 megapiksel kamerayla dikkat çeken telefon, 2 megapiksel ön kameraya da sahip. 1.3 çift çekirdek MediaTek işlemcili GooPhone i5C isimli telefon ayrıca 512Mb ram ve 4Gb dahili depolama alanına sahip. Bu depolama alanını arttırmak için microSD kart desteğinin olduğunuda vurgulamak lazım. 2000MAh pil ile enerji sorunu yaşatmayacak olan GooPhone i5C, Android işletim sistemini kullanıyor. Bu sistem üzerinden IOS 7 arayüzü ile görünen telefonun birebir iPhone 5C'ye benzediğini söylesek yalan olmaz.

GooPhone i5C İnceleme

Telefon için birde inceleme videosunun çekildiğinden bahsedelim. Ülkemize gelebilme ihtimali olduğundan sizde görme isteyebilirsiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top