0
Nokia’nın yeni bombası Lumia 925 satışa sunuldu. Lumia 925 çok iyi özelliklerle geliyor. Alüminyum gövdesiyle tanınmaya başlayan Lumia 925 oldukça iyi özelliklere sahip. 


Lumia 925 düşük ışıklı ortamlarda video ve fotoğraf çekmenizi sağlayacak. Ayrıca Nokia Smart Camera özelliği ile art arda 10 kare fotoğraf çekmenize de olanak tanıyacak. Çektiğiniz kareleri düzenlemek isterseniz önünüzde geniş bir düzenleme şeridi olacak. Düzenleme menüsünde en iyi çekim, hareketli çekim, yüzleri değiştir, hareketleri nesneleri kaldır gibi seçenekler bulunuyor. Ayrıca Nokia’ya özel Hipstamatic uygulaması ile fotoğraflarınızı Facebook, Twitter, Foursquare ve Instagram benzeri sosyal ağlarda paylaşmanızı sağlıyor. 

Lumia 925’in bir diğer özellikleri diğer Nokia’larda da olduğu gibi Mix radyo özelliği. Bu özellik ile Lumia kullanıcıları 12 milyon şarkıyı ücretsiz dinleyebilir. 

Lumia 925, siyah, beyaz ve gri olmak üzere 3 ayrı renge sahip. Fiyatını açıklamaya sıra geldiği zaman biraz dudaklarınızı uçuklatmaktan korkmadık değil. Cihazın 16 GB’lık modeli 1399 TL, 32 GB’lık modeli de 1549 TL olarak satışa sunulacak. Bir Windows 8 Phone telefona göre pahalı. Çünkü uygulama yönünden biraz kısıtlı bir telefon. bir Android’in verdiklerini hiçbir zaman veremez. Yine de son karar sizin. 

Lumia 925’in teknik özellikleri aşağıdaki gibidir.

Nokia Lumia 925
İşletim sistemiWindows Phone 8
HERE lokasyon ve harita servisleriÜcretsiz HERE Maps ve HERE Drive+; Ücretsiz HERE Transit ve Mağaza’da artırılmış gerçeklik görüntüsüyle mevcut olan HERE Haritalar.
Ekran4.5’’ AMOLED WXGA (1280x768), 2.25 D şekillendirilmiş Gorilla 2 Glass, ClearBlack, Yüksek Parlaklık Modu, Güneş Işığında Okunabilirlik, Eldiven ve tırnakla kullanmaya müsait Süper Hassas Dokunmatik
Pil2000 mAh Batarya, Kablosuz Şarj etme özelliği olan aksesuar kapağı
İşlemci1.5 GHz çift-çekirdek Snapdragon
Ana kameraOptik Görüntü Stabilizasyonu ile PureView 8.7 MP, Otofokus, kısa atışlı yüksek güçte çift LED flaşı, en gelişmiş lens teknolojisi, 30 fps’de Optik Görüntüleme Stabilizasyonlu 1080p HD video ve Nokia Akıllı Kamera uygulaması.
Ön yüz kamerası1.2 MP geniş açı
Bellek1GB RAM, 16 GB veya 32 GB dahili bellek; 7 GB boş SkyDrive bulut depolama

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top