0
IOS için bir uygulama geldi. App Store’dan edinebileceğiniz bu uygulama sizi anahtar kaybetme ya da anahtarı içeride unutma derdinden kurtaracak. Nasıl mı? Yazımızın devamını okuyun. 


KeyMe adında bir şirket geliştirdiği dijital çilingir adlı uygulama ile büyük ilgi gördü. Geliştirdikleri bu uygulama İPhone’lar için şu an App Store’da. Bu uygulamayı kullanarak Evinizdeki anahtarları tespit ederek dijital bir şekilde çizimini yapabiliyorsunuz. Daha doğrusu siz değil İPhone kendiliğinden yapıyor. Evinizin içindeki anahtarların hepsini tespit ediyor. Hangi anahtar işinize yarayacaksa onu seçeceksiniz. İPhone’unuz sizin için anahtarın dijital bir çizimini yaptıktan sonra bu çizimi anahtar yapabilecek kişiye gideceksiniz. Çilingir işi yapanlar ya da anahtarcılar size yardımcı olabilir. Çilingircinin ya da anahtarcının İPhone’un çizdiği anahtarları yeniden yapmak için herhangi bir yazılıma ihtiyacı yok. 

Bu uygulama sizi çilingir parasından kurtarıyor. Bunun yanında kapıyı kırma gibi bir derdiniz de yok. Bu nedenle oldukça karlı bir uygulama. Çok işinize yaracak zaten App Store’da da oldukça olumlu yorumlar almış. Zaten bunu CEO’nun açıklamasından da anlıyoruz. KeyMe’nin CEO’su Greg Marsh, “Çilingirin özel bir yazılıma ihtiyacı yok. Anahtar şekli ve seri numaralar aracılığıyla anahtarın kopyasını üretebilecek” dedi.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top