0
Samsung, yeni nesil Note cihazından bu güne kadar düzgün bir şekilde bahsetmedi. Ancak Samsung bahsetmese de sanal dünyada hiçbir şey çok uzun süre gizli kalamaz. Galaxy Note 3’ün tanıtılmasına meğer çok az kalmış. Aylardır görsellerini görüp merak ettiğimiz cihaz 4 Eylülde Berlin’de yapılacak olan unpacket etkinliğinde tanıtılacak. 
galaxy note 3 ne zaman çıkacak

Bu haberin kaynağı AndroidGeeks’tir. IFA 2013 normalde 6 Eylül’de başlıyor. Ancak fuar 4 Eylül’den itibaren medyaya açılıyor. Medya oraya erkenden yerleşip bizlere ön bilgileri ulaştırıyor. Bu bilginin kesinliği nedir? Bu bilginin kesinliği yoktur. Tıpkı ritmik sayıları nasıl tahmin edersek bunu da o şekilde tahin edebiliriz. Galaxy Note ve Galaxy Note 2, 2011 ve 2012’de yapılan IFA etkinliklerinde tanıtılmıştı. 2 yıldır aynı gelenekte Note serisini tanıtan Samsung bu yıl bu geleneği bozmaz sanırım. 

Note 3 ne gibi özelliklere sahip olacak diye merak ederseniz edindiğimiz ön bilgilerden sizlere biraz serpiştirelim. Note 3, 5.9 inç ya da daha büyük bir ekranla gelecek. Siz 5.9 ile başlayın, eğer daha büyük çıkarsa bu bizim için büyük sürpriz olur. Ayrıca Note 3 daha güçlü bir işlemciyle gelecek.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top