0
Tasarımcı Johhnny Plaid İPhone 6 görsellerini Apple’ın isteğine göre hazırladı ve bu görseller şu anda internette dolaşıyor. 
İPhone 6 Konsept Görüntüleri


İPhone 6 Konsept Görüntüleri

Daha İPhone 5S çıkmadan İPhone 6’nın konsept görüntüleri hazırlandı ve yayınlandı. Hoş İPhone’un yeni serisi İPhone 6 mı olacak yoksa İPhone 5S mi olacak o da tam olarak belli değil. Şu an İPhone 5S gibi görünüyor, ancak İPhone 6’yı da her an karşımızda görebiliriz. 
İPhone 6 Konsept Görüntüleri


İPhone 6 Konsept Görüntüleri

Yayınladığımız İPhone 6 görsellerine baktığınız zaman sağda ve solda çerçeve görmüyorsunuz. Ekran çerçevelerle sınırlandırılmıyor. Bu bazı TV’lerde de var. Kenarlarda çerçeve yok. İzlerken TV’dekiler üzerimize geliyormuş gibi oluyor. İPhone 6 da bu şekilde olacak. En azından konsept görüntüleri böyle söylüyor. 
İPhone 6 Konsept Görüntüleri

Ayrıca İPhone 6’nın kasası aliminyum karbon fiber maddeden yapılacağı için telefonun % 40 oranla daha hafif olmasını sağlıyor. Bu şekilde kontrol ettiğimiz zaman İPhone 6 diğer İPhone’lara göre daha güçlü olacağa benziyor. 
İPhone 6 Konsept Görüntüleri

Apple bu İPhone serisinde büyük ihtimalle fiziksel orta tuş yerine dokunmatik bir orta tuş yapacak. Bu daha havalı bir cep ortaya çıkartacaktır. Konsept görüntülerinde Retina 2 ekran çözünürlüğü görünüyor. Ayrıca ekran için koruma sağlayan grafen tabakası konsept görüntülerinden seçilebiliyor. Grafen hakkında şu bilgiyi vermeliyim. Grafen karbon atomun en incesidir ve bilinen en sert materyaldir. Bir cep telefonu ekranı için çok iyi bir seçim olmuş. 

Görünüşe göre Apple sağlamlıktan sadece İPhone 5S ile vaz geçti. Sonraki serilere yine sağlamlıktan ödün vermemeye devam ediyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top