0
İPhone 5S’in çıkış tarihi sanırım belli oldu. International Business Times teknoloji editörü Dave Smith’in yaptığı tahminlere göre İPhone 5S 12 hafta, yani 3 ay sonra geliyor. Peki, Smith yapılan tahminleri neye dayandırdı? 

Apple’ın daha önceki tanıtımlarını düşündüğümüzde 20 Eylül ve ona yakın tarihleri aklımıza getirebiliyoruz. Apple’ın daha önce gelenekleri bozmadığını biliyoruz. Hep çizdiği çizgi üzerinde yürüyen Apple’ın bu prensiplerini değiştirmesi zor gibi görünüyor. 

Peki, İPhone 5S ,fiyatı ne olacak? İPhone 5S fiyatları diğer İPhone’lar gibi yüksek olmayacak. Zaten uzun zamandır bu konuda konuşuyoruz. Normalde İPhone’larda kullanılan kasalardan değişik kasa kullanılacak. Plastik kasa daha ucuz olduğu için maliyeti düşürmek için çok önemli bir etken olacak. Haliyle İPhone 5 fiyatından daha düşük olacak olan İPhone 5S fiyatı bakalım satın almak isteyenlerin beklediği şekilde gelecek mi? 

Neden İPhone 5S, neden İPhone 6 değil? İphone 5S belirtileri daha güçlü. Çünkü Apple bu şekilde geleneğini bozmuyor. İphone 4’ten sonra İPhone 4S’i çıkarttığına göre şimdi de İPhone 5’ten sonra İPhone 5S’i çıkartacak diyebiliyoruz. 

İPhone 5S özellikleri sizi memnun edecek derecede olacak. Ucuz İphone olduğuna bakmayın. Ucuz ama özellikleri oldukça iyi. 3 ay sonra piyasaya sürülsüğü zaman daha derin değerlendirmeler yapabileceğiz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top