0
Google IOS platformu için sunduğu Google Chrome’u daha hızlı hale getirdi. Kısa zaman önce yayınlanan güncellemede yeni özelliğini aktifleştiren Google artık daha hızlı bir tarayıcı olacak. Nasıl mı? 


Google IOS platformları için sunduğu mobil Chrome sıkıştırma özelliği ekledi. Bu sıkıştırma özelliği Google Chrome’un daha hızlı çalışmasına yardımcı oluyor. Bu özellik Chrome’un verileri sıkıştırarak işlemesini sağlıyor. Diğer bir deyişle bu özellik veri trafiğini azaltarak tarayıcının daha hızlı çalışmasını sağlıyor. Veri trafiği azalınca Chrome IOS üzerinde daha hızlı çalışıyor. Ayrıca veri trafiğinin azaltılmasının bir diğer iyi yönü de internetten az harcamasıdır. Eğer sim karttan internete giriyorsanız faturayı aşabilirsiniz. Ancak yeni Chrome sıkıştırma özelliği ile buna da mani oluyor. 

Android’deki Chrome pek sevilmezken IOS’taki Chrome oldukça seviliyor. Googşe Chrome’un geçen yıl 450 milyon kullanıcısı vardı. Sadece 1 yılda Google Chrome bu sayıyı oldukça yükseltti. 750 milyon yaptı. Oldukça iyi çalışmalar yürütüyor. Yürüttüğü çalışmalarının ödülünü de bu şekilde alıyor. Android için sunulan Google Chrome da bir düzeltilse her şey daha güzel olacak.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top