0
Nokia, Lumia serisini genişletmeyi düşünüyor. Bunu tavırlarından anlayabiliyoruz. Bu tavırların ardından internete sızan bir fotoğraf size neyi anlatıyor? Galiba 6 inç boyutunda bir Nokia geliyor. Telefon ve tablet arasında bir cihaz olan “phablet” kavramını bu yeni Nokia’ya yakıştırabiliriz. Haberin ayrıntıları yazımızın devamında. 

Nokia bu konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı, ancak bu fotoğraf Nokia’nın yakın zamanda bu telefonla ilgili bir şeyler söyleyeceğini anlatıyor. Fotoğrafa baktığınız zaman işçi kıyafetiyle bantta çalışan bir adamın fotoğrafı çektiği açık bir şekilde görünüyor. Galiba parçaların üretimi başladı. Buradan bunu anlayabiliriz. 

Büyük ihtimalle bu yeni Nokia 2014’ten önce tanıtılıp piyasaya sürülecek. Bunu kestirebiliyoruz, çünkü Nokia kısa zaman önce Lumia 1020’yi tanıttı. Galiba Lumia ailesini genişletmeyi düşünüyor. 6 inçlik Nokia ile ilgili hiçbir haberi kaçırmamak için sitemizi takibe alabilirsiniz. Facebook’tan takip etmek için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top