0
Microsoft bu işi çok ciddiye almaya başladı. Zaten PC işletim sistemi pazarında rakibi yok. Rahat rahat özellikleri sıralayarak ilerlemeye devam ediyor. Windows 8.1’in özelliklerinden daha önce siz bu makalemizde bahsetmiştik. Anlaşılan o ki hepsinden bahsetmemişiz. 


Microsoft’tan gelen yeni açıklamalara göre Windows 8.1’de çok güzel bir özellik daha olacak. Bu özellik 3 boyutlu yazıcı özelliği. Normalde bu işler özel programlarla yapılırdı. Ancak Microsoft bu defa kullanıcılarına bu yeniliği sunacak ve belki de bu şekilde kullanıcı sayısını bu şekilde daha da arttıracak. Ayrıca Microsoft’un bu özelliği eklemesindeki diğer bir neden de geliştiricilere katkıda bulunmak. Hem kendini hem de kullanıcılarını ileriye götürmek için çok iyi bir yöntem. 

Microsoft 3 boyutlu yazıcı pazarında önemli isimlerden olan Makerbot, 3D Systems, Form Labs ve Autodesk gibi firmalarla iş birliği yapıyor. Bu özellik Wİndows 8.1’e tam olarak entegre edildiği zaman hiçbir yazılıma ihtiyaç duyulmadan 3 boyutlu çıktı alma imkanı olacak.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top