0
Engadget'in haberinde göre Sony'nin son konsolu PS4 bu yaz satışa sunulacak. Daha önce Xbox One'ın çıkış tarihinin Kasım olarak belirlendiğini söylemiştik. Bu durumda Sony bir adım öne geçecek gibi görünüyor. Elbette çıkış tarihlerinde değişiklikler olmasıda mümkün. Yine PS4'ün Xbox One'dan daha ucuz olması elbette onu daha iyi yerlerde görmemize neden oluyor. PS4'ün fiyatı 399$ olarak açıklanmıştı. Xbox One ise 100$ daha pahalı görünüyor.

PS4 ile Xbox One arasında ki fiyat rekabetinde detaylara indiğiniz zaman aslında Xbox One'ın o kadar pahalı olmadığını, daha doğrusu PS4'ün Xbox One göre çokta ucuz olmadığını görebilirsiniz. Özellikle gözle kontrol sistemi olan Playstation 4 Eye 59 dolar fiyatla ekstra olarak satılacak. Oysa Xbox One'ın aynı işlevi gören Kinect'i Xbox One'ın içinde geliyor ve ekstra ücret ödemiyorsunuz.

playstation 4 çıkış tarihi ve fiyatı

PS4 tanıtımlarında gelişmiş teknoloji olarak tanıtılan konsolun kontrol kumandası ise 59 dolardan piyasaya sunulacak. İki konsol arasındaki bir farkla bilgilendirmeye son vermek istiyoruz. Bildiğiniz gibi PS4 internet bağlantısına ihtiyaç duymuyor. Oysa Xbox One 24 saatte bir internete bağlanmak zorunda. Xbox One için ise en az 1.5 Mbps internet hızı gerektiği diğer konuşulanlar arasında. PS4 için konuşulanlar ise ön siparişlerin Xbox One'ınkileri geçtiği yönünde. PS4 ön siparişleri patlama yapmış...

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top