0
Google I/O'da mobil Chrome ile ilgili herhangi bir tanıtım yapılmadı. Sebebini bilmiyoruz; ama tanıtımlar yakın zaman içinde gerçekleşecek. Google ilk defa Google I/O sonrası bir tanıtım gerçekleştirecek, hem de üstünden çok kısa bir zaman geçmesine rağmen. Tanıtımda Mobil Chrome'un geleceği hakkında Birkaç değerlendirme yapılacak.

Mobil Chrome ile ilgili iki tane tanıtım ve değerlendirme toplantısı, duyuru yapılacağı açıklandı. Mobil Chrome duyuruları için tarih Türkiye saatiyle 7 Haziran, saat 20:00 ve 13 Haziran, saat 18:00 olarak belirlenmiş. Ayrıca bu etkinlik Youtube üzerinden canlı izlenebilecek. Etkinlik için Youtube kanalları şuan bile geri sayımda etkin. Yazımızın sonunda bulabilirsiniz.


Konuşulanlara göre Mobil Chrome için bir çok yenilik tanıtılacak, duyurulacak... Bunlardan ilgi mobil Chrome'un Blink internet tarayıcı motoruna geçişi ve bilgisayar sürümünde kullanılan başta güvenlik olmak üzere bir çok teknolojinin mobil Chrome'a aktarılması konusunda çeşitli duyurular yapılacak. Yazıya son vermeden önce mobil Chrome'un Android kullanıcıları tarafından hiç sevilmediğiniz ve bir çok insanın Orijinal tarayıcının daha iyi olduğunu düşündüğünü söylemekte fayda var. Zaten yapılan yorumlara baktığınızda bunu görebilirsiniz. Bakalım bu durum bu tanıtımdan sonra yapılan güncellemelerle düzelecek mi?

7 Haziran Etkinliği, 20:00



13 Haziran Etkinliği, 18:00



İlgili – Google Devolopers

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top