0
Her İphone telefonda yaşadığımız heyecan bu telefonda da yaşanacak. Zira görüntülerini gördükten sonra daha da heyecanlanacaksınız. İPhone 6’nın görüntülerinin gerçek olduğu kesinlik kazanmasa da uzmanlar genelde yakın tahminlerde bulunurlar. Görselleri gördüğüm zaman İPhone 6’nın bu şekilde bir tasarımla gelmesini diledim. Çünkü çok beğendim. 
iphone 6 konsept görüntüleri

iphone 6 konsept görüntüleri

İPhone 6’nın konsept tasarımında en çok dikkat çeken özellik orta tuşun dokunmatik olması olmuş. Daha önceki İPhone’larda tuş hem fiziksel güçle basılan bir tuş olmuştu. Ancak bu defa dokunmatik olacağa benziyor. Fiziksel güç ile basılan tuş çeşitli sorunlar çıkartabiliyor. Sürekli telefon kullanabilirsiniz. Sürekli orta tuşa bastığınız zaman artık arıza çıkartması normal. Sallanabilir, basmayabilir vb. Sallanması bile sizin hoşunuza gitmeyebilir. Bir İPhone telefona o kadar para verdikten sonra tuşunun oynaması herkesin moralini bozabilir. 
iphone 6 konsept görüntüleri


iphone 6 konsept görüntüleri

Konsept görüntülerde de göründüğü gibi dokunmatik tuş Apple’ın simgesi. Bu şekilde herkesin daha çok beğenisini toplayacak. Ayrıca ekranın tam olarak telefonun kenarına kadar gelmesi de hoş bir görüntü sunuyor. Ekrana baktığınız zaman sanki ekranın içinde kaybolacakmışsınız gibi geliyor. Ayrıca yeni IOS 7 tasarımı da İphone 6 ile çok uyumlu olmuş. Ortaya harikulade bir telefon çıkmış. Gerçekten bunu söyleyebiliyorum. 
iphone 6 konsept görüntüleri


iphone 6 konsept görüntüleri

Telefonda 4.3 inç ekran bulunacağı söyleniyor. Bu oldukça büyük bir ekran. Küçümsememek gerekir. Ayrıca Apple uzun ince telefon hedefinden vazgeçeceğe benziyor. Ekranın her köşesine kolay ulaşmak için ekranın genişliğini az yapıp uzunluğunu çok yapmıştı. Ancak görünene göre bu defaki İPhone yeterince geniş olacak. Tabi bunlar sadece konsept. Daha resmi bir açıklama ya da gerçek bir fotoğraf yok.
iphone 6 konsept görüntüleri


iphone 6 konsept görüntüleri

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top