0
İPhone 5’ten sonra gelmesi beklenen İphone 5S yavaş yavaş kendinden söz ettirmeye başladı. İPhone 5S bu defa çift led flaştan söz ettirmeye başladı. Yayınlanan birkaç fotoğrafı incelemeye alan uzmanlar birkaç bulmaca çözdüler. Size bu makalede onlardan bahsedeceğiz. 

İPhone 5S Nasıl Olacak

Yayınlanan fotoğrafta ikili led flaş belirtileri var. Ana çipin üstünde bulunan 1243 kodu 2012 yılının 43. Haftasını ifade ediyor. Yani bu da 2012 yılının Ekim ayı demek oluyor. Tam İPhone 5’in piyasaya sürüleceği tarihler. Dikkatinizi çekmiştir. Bu fotoğrafın elimize geçen bilgilere göre İPhone 5 için hazırlanmış A6 işlemcili bir prototip olduğunu anlıyoruz. 

Dikkatleri çeken bir diğer nokta bataryadaki mah değeri. İPhone 5’in bataryasındaki mah değerini düşünürsek yüksek bir mah değeri. 

Tüm bu verilere, yani daha yüksek özelliklerin olmasına bakarak şu yorumu yapabiliriz. İPhone 5S, İPhone 5’e göre daha yüksek özelliklere sahip olacak. Yakın zamanda İPhone 5S ile ilgili daha geniş bilgilerden oluşan bir haber yayınlamış oluruz. Bizleri takip etmeye devam edin.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top