0
İPhone 5S’e yeni görsel geldi. Bu yeni görsel net bir şekilde bizlere sunuldu. Bu görselde İPhone 5S’in çift led flaş sahip olacağı görülüyor. 


Bundan önce de birkaç fotoğraf sızmıştı. O fotoğraflar karışık olduğundan düzgün seçemiyorduk. Ancak bu yeni görselde kapak takılmış, her şey tam bir şekilde bize gösteriliyor. Flaşa baktığınız zaman görüyorsunuz. Flaşın içerisinde iki tane sarı renkte yuvarlak nesne var. İşte onların her biri flaş oluyor. 

Telefonun görünümüne baktığımız zaman İPhone 5’ten farklı bir şey göremiyoruz. İPhone 5’in boyutuyla ve kapağıyla hepsi aynı. Telefonda ufak değişikler haricinde herhangi bir değişiklik yapılmayacak. Zaten ufak değişikliklerin bir tanesini söyledik. Flaş çift olacak. Diğeri ise IOS 7. Apple kısa zaman önce IOS 7 işletim sisteminin deneme sürümünü piyasaya sürdü. Bu işletim sistemi İPhone 5S’te kullanılacak. 

Bakalım zaman ilerledikçe az önce söylediğimiz ufak tefek değişikliklere yenileri eklenecek mi? Bunu hep birlikte göreceğiz. Bizi takip etmeyi unutmayın.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top