0
WWDC'de tanıtılan IOS 7 herşeyiyle yenilenmiş görünüyor. Bu güne kadar IOS 7 ile ilgili verdiğimiz haberler ve konsept videolarda da bu görünüyordu. IOS7'yi ne zaman kullanmaya başlayacağız diyenler için sonbaharı beklemeleri gerektiğini hatırlatalım. Yazdan sonra iPhone 4 ve üstü, iPad 2 ve üstü için IOS 7 yayınlanacak. Geliştiriciler ise şimdiden IOS 7'yi kullanmaya başlayabilirler...

Tim Cook ise bu işletim sistemini iPhone çıktığından beri en büyük değişiklik olarak tanımlıyor. Tasarımı tam anlamıyla yenilenen IOS 7'de en çok göza çarpan simgelerdeki değişiklikler olarak karşımıza çıkıyor. Uygulamalardaki saydamlıkta görebildiğimiz değişiklikler arasında. Örneğin bir uygulama açık olduğunda arka plandaki diğer şeyleri görebiliyorsunuz.


IOS 7'de ayarlar kısmıda çok değişikliğe uğramış durumda. Control Center 'da özellikle önemli yenilikler olmuş gibi görünüyor. Basit ayarlara ulaşmak daha hızlı hale getirilmiş. Apple çoklu görev özelliğini geliştirmiş görünüyor. Ayrıca şirketten yapılan açıklama bu durumun pil ömrüne etki etmeyeceği söyleniyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top