0
IOS 7 tanıtımından sonra bir çok kişinin eleştirisine maruz kaldı. Özellikle tasarım konusunda çok sık eleştiri alan IOS 7 için şimdilerde bir çok iddia ortaya atılmaya başlandı. Resmi bir açıklama yok ama IOS 7'nin tasarım ve renkleri değişebilir. Bunun yanında Kontrol Merkezi özelliğinde de değişiklikler yapılacağı konuşuluyor.

Ünlü bir teknoloji sitesi editörünün paylaştığı bilgilere göre IOS 7'nin tasarımını “Pazarlama” departmanı yapmış. Renkler ve diğer estetik düzenlemelerde aynı departman tarafından yapılmış. Aslına bakarsanız bu tam olarak ne anlama geliyor bilinmiyor. Pazarlama ve İletişim Departmanı'nın böyle bir sorumluluğu var mı, varsa neden tasarım değişecek? Sözü geçen departmanın böyle bir sorumluluğu yoksa tasarımı neden onlar yapıyor anlamış değiliz.

ios 7 tasarımı değişebilir

Aynı editörün söylediğine göre ilk yayınlanan ve beta sürümünde olan IOS 7 versiyonlarına aldanmayın. Final sürümünde herşey değişebilir. Tasarımdan renklere ve diğer estetik unsurlara kadar değişim yaşanması bekleniyor. IOS 7'yi takip etmeye devam ediyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top