0
Yakın zaman içinde tanıtılacak olan IOS 7'nin düşük kalitede bir kamera ile çekilmiş ekran görüntüsü sızdırıldı. Ne yazık ki çok fazla fikir vermiyor ama biz yine konunun üstünden geçmek istedik. Zira tanıtıma çok az kaldı. 10Haziran 2013 tarihinde WWDC 2013 etkinliğinde Apple'ın bir çok tanıtım yapması bekleniyor. Bu tanıtımlardan birinin IOS 7 olması kuvvetle muhtemel.

Bu güne kadar bizde blogumuzda IOS 7 ile ilgili bir çok haber yayınladık. Merakla beklenen yeni işletim sisteminin iPhone 5S ile piyasya sürüleceği en çok konuşulan şeylerden biriydi. Söylentilere göre ve görselden anlayabildiğimiz kadarıyla IOS 7 bir önceki versiyona göre klasik görünümünden kurtulacak. Sade olmasının yanında spor bir görünüme sahip olacak.


Özellikle kilit ekranın yapılacak değişikliklerin çok konuşulduğunu söylemekte fayda var. En önemli güncellemenin burada yapılacağını söyleyebiliriz. Bunun yanında bildirim ekranı ve yeni widgetlerde göze çarpan değişikliker içinde yer alacak gibi görünüyor. Vimeo ve Flicker entegrasyonu IOS 7 'de bizi bekleyen şeylerden biri.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top