0
HTC’nin son çıkarttığı One modeli Android işletim sistemine sahipti. Gerek özellikleriyle, gerekse de görünüşüyle oldukça fazla dikkat çeken HTC One kısa zamanda oldukça fazla satış yapmayı başarmıştı. Şimdi de Android’den başka bir işletim sistemiyle satış yapmaya hazırlanıyor! 

HTC One Windows Phone oluyor

HTC Android ile yetinmeyen kullanıcılar arasında. Daha önce de Windows Phone 8 işletim sistemli cihazlar üreten HTC bu defa da HTC One’ı Windows Phone işletim sistemiyle çıkartacak. HTC One Windows Phone 8 ile gelecek, ancak Android işletim sistemine sahip olan HTC One ile özellikleri aynı olmayacak. 

Gelen bilgilere göre bu modelde 5 inçlik Full HD ekran olacak. Ayrıca 4 çekirdekli üst seviyeli işlemciye de sahip olacak olan telefon size hızın ne demek olduğunu çok iyi gösterecek. Ayrıca HTC BoomSound ve UltraPiksel kamera gibi özellikleri üreteceği yeni modelinde kullanacak. 

Windows Phone yavaş yavaş popüler olmaya başlıyor. Bu hareketlenmelerle birlikte ortalık da kızışmaya başlıyor. Bakalım HTC ne zaman telefonun görsellerini bizlere paylaşacak? Sabırsızlıkla bekliyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top