0
Gündeme yaşadığı gecikmeler ve tedarik sorunlarıyla gelen HTC One modeli, son zamanlarda çıkan saf android sürümü ile haber olmaya devem ederken şimdi de HTC One için Android'in 4.2.2 güncellemesi haberlere konu olmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde HTC One sahipleri yavaş yavaş Android 4.2.2 güncellemesini almaya başladı.

Verilen bilgilere göre yeni sürüm çoğunlukla görsel değişiklikler sunuyor. Değişikliklerin basit ve çokta önemli olmadığını da söylemekte fayda var. Bahsedilen ilk değişikliklerden biri Giriş düğmesine uzun süre bastığınızda menü seçeneklerinin açılması olarak karşımıza çıkıyor. Bir diğer değişiklik ise Daydream olarak bilinen ekran koruyucuda gerçekleşmiş. Bu ekran koruyucuda pil ömrü yüzde olarak görülebilecek ve daha iyi hesap yapmanıza yardım edecek.


Bu güncelleme ile bahse değer bir diğer değişiklik dock üzerinde simgelerin kaldırılmasının artık mümkün olması. Dediğimiz gibi pek işe yarar bir güncelleme olmasada yazılımsal olarak fark yaratacak şeyler göreceğimizden eminiz. HTC One ile ilgili gelişmeleri takip ediyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top