0
HTC'nin en çok yaşadığı telefonlarından biri olan HTC One modelinin özel versiyonu Google Edition saf Android sürümüyle 26 Haziranda satışta.. Bu tarihinde bizim için yine çok uzak olduğunu söylemek doğru olacaktır. HTC One hakkında çok uzun zamandır haberler yapıyoruz ama sıkıntılar hala bitmiş değil. Gündeme sadece sıkıntılarla gelmekte doğru değil.

HTC'nin resmi blogu üzerinden yapılan duyuruya göre HTC One'ın saf Android modeli HTC One Google Edition 26 Haziran'da Google Play üzerinden satışa sunulacak. HTC One Google Edition'ın fiyatı ise 599 dolar olarak belirlenmiş görünüyor. Bu modelin ayrıca sim kilitsiz versiyonu HTC'nin sitesi üzerinden satın alınabilecek.


HTC One Google Edition telefonlar Android güncellemelerini hemen alacak; ama yapılan açıklamaya göre HTC One Google Edition tam bir saf Android değil. HTC'nin Beats Audio ses kalite özelliği için cihaza Birkaç yazılım yüklemek gerekmiş. HTC One Google Edition için 26 Haziran tarihini bekliyoruz. Detayları o zaman paylaşacağız.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top