0
Samsung, Desing 3.0 adı altında S serisinde Birkaç değişikliğe gidecek. Söylentilere konu olan bu değişikliklerden biri daha hiçbir şekilde haberlere konu olmamış telefon Galaxy S5 ile ilgili. Söylenenlere göre Galaxy S5'in arka kapağı tamamen alüminyum olacak. Peki ağırlık değişecek mi? Bu sorunun cevabını çok yakında alacağız.

Galaxy S3 rekorlar kırdı ve ardından Galaxy S3 Mini ile farklı ihtiyaçları gidermeyi başardı. Aynı şekilde bir sonraki versiyon olan Galaxy S4'te Samsung'un S3 ile kırdığı rekoru kırarak çok önemli satış rakamlarına ulaştı. Çok geçmeden Galaxy S4 Mini hakkında bilgiler piyasada yerini aldı; Fakat Galaxy S5 hakkında bu kadar erken bilgi almyı beklemiyorduk.

galasxy s5 alüminyum arka kapak

Bildiğiniz gibi Galaxy S serisinin, tasarımı birbirine çok yakın. Şekil ve kullanılan malzeme olarak birbirlerine benziyorlar. Samsung'une n büyük rakibi Apple'ın ürettiği cihazlara bakacak olursak, kullanılan tasarım malzemesi bakımından Samsung rakibinin biraz gerisinde kalıyor. Samsung bu durumu değiştirmek istiyor olacak ki, tasarımda Birkaç değişikliğe gitmeyi planlıyor. Galaxy S5 ile arka kapaklar artık alüminyum olacak. Ayrıca kapaın çıkartılamaz olacağıda söylenenler arasında.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top