0
Facebook'ta Para Kazanmak-İnternetten para kazanmakİnternetten para kazanma kavramı gün geçtikçe güçleniyor. Artık herkes boş vakitlerini internetten para kazanmaya harcıyor. Ek gelir olsun, harçlık olsun diyerek internetten para kazanmaya çalışıyorlar. Facebook’tan da para kazanmak mümkün. Peki, nasıl Facebook’tan para kazanırsınız? 

Facebook’ta para kazanmak reklam almakla olur. Siz Facebook’un sahibi değilsiniz. Nasıl olacak da reklam alacaksınız? Reklam almak için Facebook’un sahibi olmaya gerek yok. Facebook’ta nasıl reklam alırsınız? Facebook’ta bildiğiniz gibi sayfa kurmak çok basit bir olay. Aynı zamanda ücretsiz. Orada bir sayfa oluşturup üye sayısını hatırı sayılır bir rakam yaparsanız o zaman web sitenizi popüler yapmış gibi olursunuz. Web siteyi popüler yaptığınız zaman nasıl reklam alabiliyorsanız Facebook’ta oluşturduğunuz sayfada da bu şekilde reklam alabilirsiniz. Reklam aldığınız zaman tabi ki ücretini de alacaksınız. 

İşte Facebook’tan bu şekilde para kazanabilirsiniz. Oldukça basit bir iş. Sadece yapmanız gereken Facebook’taki sayfanızda kişi sayısını arttırmak.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top