0
Galaxy S5'in alüminyum olacağının dedikodularından sonra internete sızan bazı görüntüler nedeniyle Nokia'nın inanılmaz fotoğraflar çekebilen bir kameraya sahip telefonunun kasasınında alüminyum olacağı anlaşıldı. Nokia'nın 41 megapiksellik kameraya sahip olacak yenit elefonu Lumia EOS'un kasası alüminyum olacak.

Görsellerde de gördüğünüz üzere Lumia EOS alüminyum kasa ile piyasaya çıkacak. Bazı söylentilere göre ise Lumia EOS'un iki farklı kasa ile piyasaya sürüleceği konuşuluyor. Nokia daha önce Pureview 808 adında 41 megapiksellik bir kamerası olan telefonu piyasaya sürmüştü. Symbian işletim sistemli bu cihazdan sonra Windows Phone işletim sistemli aynı kameraya sahip bir cihaz daha piyasaya çıkarmak isteyen Nokia, Lumia EOS'un kasasını sağlam tutacak.

alüminyum kasalı nokia lumia eos

Nokia bazı telefonlarında alüminyumun sağlamlığını sürekli kullanıyor. Görünüşe göre ileri düzey telefonlarında da bu alışkanlığını dürdürmeyi planlıyor. Yazımıza eklediğimiz görselin prototip olabileceği konuşuluyor. Bu demek oluyor ki görsellerde görünenler değişebilir. Yaz sonunda Nokia'nın düzenleyeceği konferansta Lumia EOS'un detaylandırılması bekleniyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top