0
Bu sitede ufak bir araştırma yaptıysanız eğer, en ufak bir arama yaptıysanız Yahoo ile ilgili bütün haberlerimizi görmüşsünüzdür. Yahoo'da geçtiğimiz yıllar yaşanan skandalları ve Marissa Mayer'in başa gelişinden bu yana yaşanan bütün iyi gelişmeleri blogumuzda yazdık. Yahoo'nun bunca kötü zamandan sonra düzlüğ çıkacağına inanıyoruz. İlk gelişmelerden biri olarakta Yahoo'nun Tumblr'ı satın almasını size aktarıyoruz. Marissa Mayer'de satın almanın gerçekleştiğini Twitter hesabından duyurdu ve anlaşma netlik kazandı.


Haberin detaylarını isterseniz YahooFinance'tan okuyabilirsiniz. Açıklamalara göre Yahoo, Tumblr'ı 1.1 milyar dolar karşılığında satın aldı. Satın almayı Yahoo ve Tumblr tarafları resmi olarak açıkladı. Yahoo bu satın almayla genç kitleleri kendine çekmeyi planlıyor. Diğer büyük sosyal ağlar ve siteler gibi Yahoo'nunda kendine ait bir blog hizmeti oldu.

Tumblr'ın CEO'su David Karp ve ekibi işine aynen devam edecek ve sistemde herhangi bir değişiklik yaşanmayacak. Uzun vadede Tumblr'ın tıpkı Google hizmetlerinde olduğu gibi tam olarak Yahoo'ya entegre edilmesini bekliyoruz. Yahoo bu satın almayla rakipleriyle arasındaki rekabeti kızıştıracak.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top