0
Microsoft'tan Xbox One oyunlarına en az 1 milyar dolar yatırım yapılacağı haberi geldi ve bu durum en çok oyuncuları sevindirdi. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan ve büyük ilgi uyandıran Xbox One'ın ön siparişlerinde beklenmedik artış yaşanırken Microsoft'ta en büyük rakibi Sony'ye hazırlıksız yakalanmak istemiyor.

Oyun konsol dünyasına yakın zamanda iki yeni model eklenecek. Gelişmiş oyun konsolları PS4 ve Xbox One çok yakında evlerimize girecek; ama oyuncular acaba hangisini seçecek. Gelen haberlere bakacak olursak Xbox One için ön siparişler hiçte kötü gitmiyor; ama daha Sony hamlesini yapmış değil. Bildiğiniz gibi Sony yakın zaman içinde gerçekleştirilecek E3 fuarında Sony PS4'ü tam anlamıyla tanıtacak.


Xbox One tanıtımında 15 oyunun bu konsol için üretildiğini görmüş ve hatta Birkaç tanesinin tanıtım videsounu izlemiştik. Gerçekten kaliteli oyunlar olduğunu söylemek yanlış olmaz. Microsoft bu durumda işi şansa bırakmamak için Xbox One için üretilecek oyunlara yatırım yapacak. Oyunların daha ileri düzeyde olmaları için 1 milyar dolar gibi bir bütçe hazırlayan Microsoft'un bu rekabetçi tutumu elbette oyuncuların işine geliyor. Gelişmeleri takip ediyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top