0
Samsung tablet ve akılı telefon pazarını ele geçirmeye devam ediyor. Google’ın işletim sistemi Android’i zirveye taşıyan bir marka varsa o da Samsung’dur. Samsung’u tercih eden herkes mecburen Android kullanıyor. Gerek uygun fiyatlarla, gerek tasarımlarındaki muhteşem güzelliği ve gerekse de mütevazı akıllı cepleriyle Android’i 1 milyardan fazla kullanıcıya ulaştırdı. Şimdi de yeni tabletiyle piyasada adından söz ettirmeye devam ediyor. Hem kendi adından, hem de Android’in adından söz ettiriyor. Yeni çıkarttığı tabletin modeli Galaxy Tab 3. Bu tablet oldukça iyi özelliklerle donatılmış. 


Samsung Galaxy Tab 3’ün özellikleri neler? 
  • Tablet 7 inç ekranla gelecek. 
  • Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi ile kullanıma sunulacak. 
  • En çok da bu özelliğinden söz ettirecek. 4000 mAh bataryaya sahip olacak. Bu batarya ile şarj sorununu bir nevi ortadan kaldırmış olan Samsung sırf bu özelliği nedeniyle tableti satış rekorları kırabilir. 
  • 1 GB RAM, 1 GHz çift çekirdek işlemci kullanan Tab 3, 1024x600 çözünürlükte 1024x600 LCD TFT ekrana sahip. 
  • Galaxy Tab 3 tabletin 2 ayrı modeli var. Bu modellerin birbirinden farkı 3G. Bir tanesinde Wİ-Fİ + 3G var. Diğer modelinde ise sadece Wİ-Fİ var. 
  • Tab 3’ün sadece Wİ-Fİ’lı olan modeli Mayıs ayında ABD’de satışa sunulacak. Wİ-Fİ + 3G’li modeli ise Haziran ayında yine ABD’de satışa sunulacak. 
  • İki farklı modelde de 8 – 16 GB dahili hafıza seçenekleri var. Her iki cihaz da 64 GB’a kadar MicroSD kart ile arttırılabilir hafızaya sahip. 
  • Her iki modelde de arkada 3, önde 1.3 MP kameraya sahip. 
Özellikleri oldukça iyi olan bu cihazın satış fiyatı henüz belirlenmedi. Samsung’dan da bir açıklama gelmedi. Bu nedenle sadece beklemek zorunda kalacağız. Ancak ucuz tabletler arasına girmesini diliyoruz. Samsnun ucuz tablet üretimlerine gayret gösteriyor, ancak bakalım bu özelliklerin ederi neymiş? Bu tabletle alakalı haberleri kaçırmamak için bizi takip edin. Facebook ve diğer sosyal paylaşım sitelerinde bulunana sayfalarımıza ana sayfanın sağ üst köşesinden ulaşabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top