0
Linkedin son zamanlarda çok fazla gelişmeyle karşımıza çıkıyor. Yaptığı yenilikler ve gerçekleştirdiği satın almalarla kendini her geçen gün geliştiren profesyonellerin sosyal ağı Linkedin “Kanallar” özelliği ile daha fazla insanı kendine çekecek. Son zamanlarda birkaç sosyal ağda kullanılan kanallar özelliği sayesinde insanların sitede daha fazla vakit geçirmesi ve aradığını daha kolay bulması amaçlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Quup.com'da “Kanallar” özelliğini devreye sokmuştu.


2013'ün ilk çeyreğinde 225 milyon kullanıcıya ulaşan Linkedin iki sene önce hayata geçirilen Linkedin Today ile birlikte kanallar özelliğini devreye soktu. Bu sayede kullanıcıların ilgi alanları ile ilgili yayınlanan haber ve makaleleri daha kolay bulmasını amaçlayan sosyal ağın bir diğer amacıda insanları Linkedin'de daha fazla zaman geçirmeye teşvik etmek.

Ekonomi, iş seyehati, teknoloji, sağlık, sosyal medya, editörün seçtikleri gibi bir çok farklı kategorinin bulunduğu kanallar özelliğinde ilgi alanınızı belirleyip işinizle ilgili daha çok habere göz atabiliyorsunuz. Takip ettiğiniz kanallardaki haberlere daha hızlı ulaşabiliyorsunuz. Bakalım LinkedinKanallar” ne kadar başarılı olacak ve beklediği gibi ziyaretçilerini memnun edebilecek mi?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top