0
HTC'nin son zamanlarda sıkça sorun yaşadığı ve dünyanın bir çok yerinde gecikme problemleri yaşayan telefonu HTC One için yeni renkler geliyor. Modaya ayak uydurmaya çalışan HTC, bu modeline mavi ve kırmızı HTC One modellerini de ekleyecek. Daha önce ve şu sıralar bir çok telefon üreticisi renkli modelleriyle başarıyı yakalamış görünüyor. Ziraa Apple'ın iPhone'u için çıkan dedikoduklara baktığınızda da renkli modellerin geleceği çok sık konuşuluyor.

Nokia, renkli Lumia modelleriyle herkesin beğenisini kazanmış durumda. İnsanların kendisini yansıtan renklerde telefon ihityacına çözüm olmak isteyen HTC toplamda 4 tane One modeliyle karşımızda olacak; siyah, beyaz, mavi, kırmızı...


HTC One ile ilgili bu haberi vermişken konuşulan diğer gelişmelerden de bahsetmek gerekiyor. HTC, One modelinin Mini versiyonunu piyasaya sürmeyi hedefliyor. Bildiğiniz gibi Samsung bu modeli uzun zamandan beri kullanıyor. S3 ve S4 için mini modellerin çok popüler olduğunu söylemekte fayda var. HTC One Mini'de daha düşük sistem özellikleriyle karşımıza çıkacak ve bir çok insanın dikkatini çekmeyi başaracaktır.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top