0
Söylentilere göre beyaz bir Nexus 4 Google IO konferansında tanıtılacak ve görünüşe bakılırsa söylentiler gerçek. Telefon için değişen pek bir şey olmayacağını söylemek gerek. Zira Beyaz Nexus için bir önceki modele göre tek değişiklik rengi olacak. Haberler buraya kadar pek önemli sayılmaz, sadece var olan bir modelin farklı bir rengi çıkıyor diyebilirsiniz ama Beyaz Nexus 4'ün Android 4.3 ile geleceğini öğrenince aynı şeyi düşünmeyeceksiniz. Nexus 4 Beyaz Android'in 4.3 sürümüyle piyasaya çıkacak.


Herkes gibi bizde Google IO büyük açılışından Android 4.3'ü tanıtmasını bekledik ama sanırım Google insanları biraz meraklandırmaya çalışıyor. Android 4.3 hakkında çok fazla Bir şey bilinmese de biz büyük bir güncelleme olacağına eminiz. Android 4.3 hakkında söyleyebileceklerimiz Bluetooth Smart desteğinin olacağı ve muhtemelen de OpenGL ES 3.0 destekleyeceği yönünde. Neler olacak hep beraber göreceğiz.


Beyaz Nexus 4'ün Android 4.3 ile geleceğini ve Android'in bu son sürümünde tam olarak neler olacağını doğrulayamasakta, önümüzdeki ay piyasalarda olduğunda diğer Nexus cihazların pabucunun dama atılacağını kesinlikle şimdiden doğrulayabiliriz. Nexus 4'ün beyaz modeli ve Android 4.3 hakkında gelişmeler için blogumuzu takip edin.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top