0
Mutlaka bütün telefonlarda bulunan bir uygulama olan hava durumu artık bit klasik. Telefonlarımızda Widget olarak kullandığımız bu uygulamalar en çok ihtiyaç duyduğumuz anlarda yanımızda olurlar. Anlık hava durumunu bildiren bu uygulamalara bir yenisi daha eklendi. Yahoo! Weather...

Yahoo! Weather Apple cihazları için yayınlandı. Şimdilik iPhone, iPad ve iPod'da kullanılabilen Yahoo! Weather kim bilir belki yakında Android içinde sunulur.

Yahoo! Weather 30 dilde yayınlandı ve gerçekten ilgi çekici bir uygulama. Yayınlandığı dillerin arasında Türkçe'de mevcut. English, Bokmål, Norwegian, Chinese, Croatian, Czech, Danish, Dutch, Finnish, French, German, Greek, Hebrew, Hungarian, Indonesian, Italian, Korean, Malay, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Slovak, Spanish, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese. Anlık hava tahminin yanında bu tahminleri bulunduğunuz yere göre görsellerle destekliyor. Ve durumu daha eğlenceli hale getiriyor.

Uygulamadan bir örnek verelim. Ankaradasınız ve oranın anlık hava tahminlerini alıyorsunuz. Arka planda Ankaradan hava durumuna uygun bir göreceksiniz. Örneğin karlı bir ankara gününde arka planda karla kaplı bir ankara göreceksiniz. Yahoo! Weather bununlada yetinmiyor günün saatine göre de fotoğrafları ayarlıyor. Yani akşam güneş batarken bir fotoğraf arka planda yer alıyor. Yahoo! Weather App Store'da ücretsiz sunuluyor.


Yahoo! Weather Video



İlgili – BlogFlicker, AppStore


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top